Лидерите на –  представиха в Карлово приоритетите на коалицията. 

...
Лидерите на  –  представиха в Карлово приоритетите на коалицията. 
Коментари Харесай

ПП-ДБ от Карлово: Наложихме европейска финансова политика и това се усети в доходите

Лидерите на " – "  представиха в Карлово целите на обединението. 

В държавния бюджет са планувани задоволително средства за осъществяване на планове в общините и е основно те да бъдат подадени и изпълнени. Спекулации, че някой не е дал пари, нямат място сега, уточни акад.. 

Наложихме европейска финансова политика и това се усети в приходите. Видя се, че пари има, значимото е средствата да бъдат действително вложени в планове, сподели, представен от Българска телеграфна агенция. Според него би трябвало да продължи политиката, обърната към младите фамилии и пенсионерите и да се разширят финансовите вложения в бизнеса, а задачата е междинната заплата да бъде 2 хиляди евро.  

Целта ни е да продължи повишението на стандарта на жителите, сподели ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. Според него българският бранш за сигурност няма потенциал да пази националните ползи, а главната причина ГЕРБ да провалят ротацията е отводът им за дълбока промяна в него. 

Според 80 на 100 от българите не са щастливи, а желанието им е " нашите пари да служат на нас и институциите да работят за нас ". Те схващат, че България е на кръстопът и не можем да го изпуснем, сподели той и прикани всички да гласоподават, с цел да пристигна болшинството в Народното събрание. 

Водачът на листата на Политическа партия – Демократична България за региона Богдан Богданов уточни, че целите са ориентирани към вложения в инфраструктура, обучение и опазване на здравето. Парите са обезпечени, нужен е административен потенциал за осъществяване на плановете. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР